De 2 bedste sprogskoler i Kobe i 2024 (fra kr 3,458)

For nylig gennemgik Japansk skoler i Kobe

Lexis Japan

Personalet var altid meget venlige og jeg følte mig velkommen fra første minut. Den klasse, de valgte for mig var korrekte. Den eneste ulempe var, at det var midt i en fire uger kursus. Hvis ville være bedre at markere begyndelsen på kurser på... more

Lexis Japan

Jeg tilbragte en måned i fuldtids intensiv japansk på Lexis Kobe. Jeg boede hos en værtsfamilie familie i en forstad. Jeg nød familien, men det var en lang pendle, omkring 40 kilometer. Jeg havde angivet at jeg kunne lide hunde og katte, men jeg... more


Japansk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type japansk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle japansk sprogkurser

Generelle japansk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i japansk. De fleste intensive japansk sprogkurser i Kobe er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Junior

Junior japansk sprogkurser

Junior japansk sprogkurser er ideelt for børn mellem 4 og 12 og teenagere mellem 13 og 18 der vil lære japansk i sommeren. 4 - 8 ugers sprogkurser er tilgængelige i sommeren fra juni til august.

Test forberedelse

Test i japansk forberedelseskurser

japansk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til japansk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.