Kensington Park School

40-44 Bark Place, London, W2WAT, UK
courses

Alle kurser

Kensington Park School tilbyder disse sprogkursustyper:

starter ved
kr 31,194
school
visa

Visa support

Vi kan ikke ansøge om visa på vejne af elever. Men skolen kan give dig alt den dokumentation du skal bruge når du ansøger om dit visa.

Hvis du studerer i Storbritannien i over 11 måneder, vil du modtage et referencenummer kaldet en bekræftelse af accept for studier (CAS), som du skal indsende til det britiske ambassade sammen med din almindelige Student Visa ansøgning. Studerende, der med succes har booket et sprogkursus og har betalt deres honorarer vil modtage en CAS fra KPS. Bemærk venligst, at den britiske lovgivning siger, at en CAS kun kan udstedes til studerende, der agter at følge engelske sprogstudier i over 11 måneder.

Hvis du studerer i Storbritannien i 11 måneder eller derunder, er du nødt til at ansøge om en særlig besøgende visa kaldet en Student besøgsvisa. Som besøgende, vil du ikke være i stand til at arbejde på deltid, mens du studerer. Hvis du planlægger at studere i Storbritannien i 11 måneder eller derunder, vil et brev om accept blive sendt til din hjemadresse med almindelig post uden omkostninger for dig. Hvis du ønsker at modtage dine papirer som ekspresforsendelse, vil du blive opkrævet £ 50 når du tilmelder dig.

Læs mere om hvordan man får et UK visa »

Fly og lufthavnstransport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to London based on your budget, schedule and preferences.

Rejseforsikring

Studieophold i udlandet problemfri med Language Internationals sundheds og personlige effekter forsikringsdækning. Når du booker et kursus hos os, kan du vælge at købe en international forsikring, der dækker ikke kun dine sundhedsudgifter, men også tab af dine personlige ejendele. Du skal bestille din forsikring i forvejen når du tilmelder dig.

Læs mere om vores forsikringsplan »

Læs mere...
map

Kort

40-44 Bark Place
London
W2WAT
UK

Skolens lokation

Pulserende, kosmopolitiske, Chelsea og Fulham har det hele - boutique shopping, verdensberømte restauranter, premier sportsstadions og grønne parker.

Den moderne kollegiebygninger ligger kun et par minutters gang fra metrostationen Fulham Broadway på District Line. Omkranset af Kensington, Belgravia mod nord og ved Themsen mod syd, er dette et af Londons mest eksklusive og sikre boligområder.

Det populære shopping distrikter og socialisering af Sloane Square og Knightsbridge ligger i nærheden som er åbne grønne områder omkring Parsons Green og aal Brook fælles. Premier League-klubber, Chelsea og Fulham har begge deres hjemmebanerne for Fulham

Broadway og der er et fremragende udvalg af butikker, caféer og restauranter samt en 9 sale og et veludstyret motionscenter.

King's Road

King's Road, som er synonymt med musik og mode fra 1960'erne og en af verdens mest trendige shoppinggader ligger bogstaveligt talt rundt om hjørnet. Det er spækfyldt med uafhængige tøjbutikker og butikker der hører til både nye og etablerede designere samt global fashion brands. Mange verdenskendte kunstnere og forfattere har boet og arbejdet i området og Saatchi Gallery, tæt på Sloane Square, vært for udstillinger af international samtidskunst.

Steder at besøge i Chelsea og Fulham

• Saatchi Gallery

• National Army Museum

• Royal Hospital Chelsea

• Chelsea lægelig have

• Carlyle's House

• Oscar Wilde's House

• Stamford Bridge - hjemsted for fodboldklubben Chelsea

• Craven Cottage, hjem for Fulham Football Club

questions

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål? Få svar fra vores uddannelsesvejledere, ansatte på Kensington Park School og tidligere studerende.

Stil et spørgsmål
Vis priser