Vi er et team af sprog- og teknologientusiaster, der bygger det bedste sprogkursussøgningsside.

Vores mål er at fjerne smerterne ved at planlægge din sprogfordybelseoplevelse. Vi designet vores side til at hjælpe dig med let at sammenligne tusinder af kurser på én gang. Hvis du selv vil bruge timer på at søge på hvert sprogskoleside, er det en mulighed. Hvis du foretrækker en lettere måde at finde en god handel på, kan vi hjælpe. Vores side præsenterer kursusresultater på en måde, der giver dig mulighed for at vælge det bedste kursus til dig på én gang.

Hos Language International ønsker vi at gøre din oplevelse bedre og sætte det sjove tilbage i planlægningen af dit sprogkursus.


Mød vores grundlæggere

Karen Ong
Karen Ong

Grundlægger og medadministrerende direktør

Hendes passion for sprog og forskellige kulturer førte hende til at starte Language International. Karen er sprog- og rejseentusiast, taler selv 6 sprog (og lærer for tiden tysk, hendes syvende sprog) og har rejst til over 100 byer på 6 kontinenter.

Language International er en fortsættelse af hendes interesse i at lette sprog og kulturudveksling. Inden hun startede opbygningen af Language International, grundlagde hun MyHappyPlanet.com, et peer-to-peer-sprogudvekslingssted. Karen har en MBA fra Harvard Business School, hvor hun modtog Robert F. Jasse Award.

Michael Reich
Michael Reich

Co-CEO og CFO

Michael taler engelsk, tysk og flydende fransk og lærer nu kinesisk. Han blev født i Tyskland og studerede i Frankrig, Tyskland og USA. Han overvåger nu vores salgs- og finansieringsfunktioner på Language International.

Før Language International, grundlagde han UpDown.com, et virtuelt investeringssted og var ejer af Spirit Link GmbH, et it-konsulentfirma. Michael har en MBA-grad fra Harvard Business School og en bachelorgrad i business administration fra University of Reutlingen i Tyskland og Reims Management School i Frankrig.


Vores teamledere

Simone Reich
Simone Reich email Simone »

Teamleder og seniorstudentrådgiver (tysk, spansk, fransk, engelsk og lidt arabisk)

leder vores studie rådgivende team samt rådgiver også vores tysk, engelsk og spansktalende studerende. Hun er født i Tyskland, men har boet i Kolombien i et år og i Egypten i 4 år.

Hun har en kandidatgrad i Cultura Anthropology, Latinamerikanske studier og psykologi fra University of Hamburg. Hun er også en certificeret oversætter, tolk og fremmedsprogskorrespondent for spansk og fransk. Før hun kom til Language International, arbejdede hun som en PADI Diving Instructor i Rødehavet resort Dahab, Ægypten.

Mathis Pedersen
Mathis Pedersen email Mathis »

Teamleder (dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk og få italienere)

Mathis leder vores studie rådgivende team og er også ansvarlig for rekruttering af nye studentrådgivere til vores team. Oprindeligt fra Danmark, har Mathis levet i Berlin i 12 år efter nogen tid i Paris, hvor han har lært fransk. Han har lært sprog i mange år og forbedrer sig konstant på fransk, italiensk og lærer endnu bedre spansk.

Han har en kandidatgrad i samfundsvidenskab og kulturgeografi fra Roskilde Universitet, Danmark, og studerede endda på Potsdam University, Tyskland. Mathis har arbejdet i mange år inden for kundeservice og kundetilfredshed som teamleder eller projektleder.


Vores studerende rådgivere

Fabio Reverdosa Cruz
Fabio Reverdosa Cruz email Fabio »

Studentrådgiver (portugisisk og engelsk)

Fabio rådgiver vores portugisiske og engelsktalende studerende. Han blev født i Rio de Janeiro og har lært engelsk i mere end 10 år.

Han har en bachelorgrad (med æresbevisning) i lovgivning, mange års erfaring i at håndtere forskellige typer af officielle engelske tests og ønsker nu at forbedre sine tyske evner.

Francine Kloeckner
Francine Kloeckner email Francine »

Studentrådgiver (portugisisk, italiensk, engelsk)

Francine rådgiver vores portugisiske, italiensk og engelsktalende studerende. Hun voksede op i Porto Alegre, Brasilien og boede samt arbejdede også i Grenoble, Frankrig og i Rom, Italien. Udover portugisisk og italiensk taler hun fransk samt lidt spansk og tysk.

Hun har en bachelorgrad i kunsthistorie (med æresbevisninger) fra Federal University of Rio Grande do Sul. Før hun blev medlem af Language International, arbejdede hun i Porto Alegre og i Rom inden for Kultur, museologi og kunst. Men også en del oversættelser og turisme.

Giorgio Piccirillo
Giorgio Piccirillo email Giorgio »

Studentrådgiver (italiensk, spansk, engelsk)

Giorgio rådgiver vores italienske, spanske og engelsktalende studerende. Han voksede op i Palermo, før han boede og arbejdede i Wien, Bristol, Sevilla og forskellige byer i Norge. Han taler også tysk og en lille smule fransk.

Han har en bachelor i internationale relationer og har afsluttet sin mester i international sikkerhed ved University of Bristol, UK. Før han blev medlem af Language International arbejdede han på det politiske og antikorruptionsområdet som projektassistent og forbindelsesbetjent blandt andre roller.

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli email Iliana »

Studentrådgiver (fransk, græsk, tyrkisk, engelsk)

Iliana rådgiver vores engelsk-, fransk-, græsk- og tyrkisktalende studerende. Hun voksede op i Athen og er en indfødt græsk talende. Hun studerede internationale relationer og det tyrkiske sprog i Athen, Istanbul og Paris.

Hun har en bachelorgrad på tyrkisk fra Kapodistrian University of Athens og Mimar Sinan University of Istanbul og en kandidatgrad i internationale relationer samt tyrkiske fra Institut National des Langues og Civilizations Orientales-Langues O 'i Paris. Hun har tidligere arbejdet for Migreurop, det græske Flygtningehjælp og Amnesty International.

Kristele Auer
Kristele Auer email Kristele »

Studentrådgiver (engelsk og spansk)

Kristele rådgiver vores engelsksprogede og spansktalende studerende. Hun blev født i USA, voksede op i El Salvador, studerede i Holland, arbejdede i Frankrig og Bali og bor nu i Berlin. Udover engelsk og spansk taler hun også fransk og lærer tysk.

Hun har en bachelorgrad i Business Administration i turisme fra Saxion University, Holland. Før hun blev medlem af Language International, arbejdede hun på Bali hos et rejsebureau.

Maria Luisa Malheiros
Maria Luisa Malheiros email Malu »

Studentrådgiver (portugisisk og engelsk)

Malu rådgiver vores portugisiske, spansk og engelsktalende studerende. Hun voksede op i Belo Horizonte, Brasilien og har også boet i Canada, Det Forenede Kongerige og bor for tiden i Berlin.

Hun har lært at tale engelsk ved at spille videospil som barn og har arbejdet som engelsklærer under VM og OL i Brasilien.

Før hun kom til Language International, arbejdede hun med video-spil lokalisering, hvilket gjorde spil tilgængelige for brasilianske brugere.

Matthew Niebes
Matthew Niebes email Matthew »

Studentrådgiver (engelsk)

Matthew rådgiver vores engelsktalende studerende fra USA, Canada, Storbritannien, Irland, Australien og New Zealand. Han voksede op i Peachtree City, Georgia, i USA og afsluttede sin kandidatgrad i Tyskland.

Han har en kandidatgrad i amerikanske studier fra Universität Heidelberg og en bachelorgrad i historie og engelsk (med en smule tysk) fra Emory University i Atlanta.

Michele Bianchini
Michele Bianchini email Michele »

Træner og senior studentrådgiver (italiensk, fransk, dansk, engelsk)

Michele uddanner vores studentrådgiver. Han rådgiver også vores italiensk-, fransk- og dansktalende studerende. Han voksede op på Sardinien, studerede i Dijon, gik til universitetet i Pisa, arbejdede i København og Malta, og bor nu i Berlin. Udover italiensk taler han fransk og dansk.

Han har masteruddannelser i de europæiske litterære kulturer fra universitetet i Bologna, universitetet i Thessaloniki og universitetet i Haute Alsace. Han har også en bachelorgrad i de europæiske litteraturer og moderne sprog fra universitetet i Pisa.

Milda Mal
Milda Malcyte email Milda »

Studentrådgiver (fransk, italiensk, litauisk, engelsk)

Milda rådgiver vores fransk-, italiensk-, litauisk- og engelsktalende studerende. Hun voksede op i Vilnius, Litauen, men boede og studerede i Bruxelles og i Italien.

Hun studerede filosofi i Vilnius Universitet i et stykke tid og har bachelorgrad i regi og audiovisuel kunst fra Lietuvos Muzikos ir Teatro akademija i Vilnius. Hun studerede også direkte på Centro Sperimentale di Cinematografia i Rom, Italien. Før hun blev medlem af Language International, arbejdede hun på filmsæt som direktør, AD, produktionsassistent og videoredigerer. I sin fritid dirigerer og producerer hun stadig dokumentar- og fiktionfilm samt musikvideoer og andet salgsfremmende indhold til virksomheder samt private kunder.

Nicole Arevalo
Nicole Arevalo email Nicole »

Studentrådgiver (spansk, tysk, engelsk)

Nicole rådgiver vores spansk-, tysk- og engelsktalende studerende. Hun voksede op i Chile, men har studeret og boet i Tyskland i årevis.

Hun er en professionel oversætter og tolk fra Universidad de Concepción i Chile. Hun modtog også ISAP-DAAD stipendier for en akademisk udveksling i Leipzig, Tyskland. Hun gør i øjeblikket sin kandidatgrad i lingvistik i fremmedsprog på Universität Potsdam. Før hun kom til Language International, arbejdede hun i 6 år i International Relations Office på hendes universitet. Hun arbejdede også i salget i Alcorp SA, et ejendomsselskab i Chile.

Omar Barahona
Omar Barahona email Omar »

Studentrådgiver (engelsk og spansk)

Omar rådgiver vores spansktalende studerende i Latinamerika og Spanien. Han voksede op i Spanien, studerede i Holland, arbejdede i USA og bor nu i Berlin. Udover engelsk og spansk taler han også fransk og italiensk, samt at han lærer tysk.

Han har en bachelorgrad i Classics fra University of Salamanca, en MA i Comparative Indo-European Lingvistik fra Leiden University og en MA i spansk litteratur og lingvistik fra West Virginia University. Før han blev medlem af Language International, var han undervisningsassistent for spansk på West Virginia University.

Selin Oezen
Selin Oezen email Selin »

Studentrådgiver (engelsk, tysk og tyrkisk)

Selin rådgiver vores engelsk-, tysk- og tyrkisktalende studerende. Hun voksede op i Tyskland, men levede og studerede i Storbritannien og Australien. Selin har en bachelorgrad i musik fra University of Chichester og en mastergrad i Solo Performance fra Guildhall School of Music & Drama i London.

Før hun sluttede sig til Language International, arbejdede Selin som musiker og lærer. Hun underviser stadig i violin og bratsch i sin fritid.

Sem Hoogstrate
Sem Hoogstrate email Sem »

Studentrådgiver (fransk, engelsk, hollandsk)

Sem rådgiver vores fransk-engelsk og hollandsktalende studerende. Han blev født i Utrecht i Holland, men voksede op i den sydvestlige del af Frankrig. Udover fransk og hollandsk forstår han og taler også lidt tysk.

Han har en kandidatgrad (med æresbevisning) i engelsk studier fra Limoges University, Frankrig, samt at han også studerede på Coventry University, UK. Før han flyttede til Berlin og tiltrådte Language International, var han engelsklærer i Frankrig, hvor han havde haft forskellige job inden for kultur, oversættelse og turisme.

Tamara Smith
Tamara Smith email Tamara »

Studentrådgiver (tysk, engelsk)

Tamara rådgiver vores tysk- og engelsktalende studerende. Hun blev født i Tyskland, men voksede op i Storbritannien. Udover engelsk og tysk forstår og taler hun også lidt spansk, fransk og arabisk.

Hun har en BA-grad (med æresbevisning) i arabisk og antropologi fra skolen for de orientalske og afrikanske studier (London). Før hun flyttede til Berlin og blev medlem af Language International arbejdede hun med flygtningesamfund i Storbritannien, Peru, de besatte områder i Palæstina og Laos, samt at hun er uddannet i britisk asyllovgivning. Nu underviser hun i yoga i Berlin.

Tatiana Dubyanskaya
Tatiana Dubyanskaya email Tatiana »

Studentrådgiver (russisk, polsk, engelsk)

Tatiana rådgiver vores russiske, polsk og engelsktalende studerende. Født i Moskva betegner Tatiana sig selv som en rejsende mellem kulturerne. Hun har undervist i det indiske sprog samt litteraturer og har gjort forskning inden for den moderne indisk kultur hos Moskva State University i Rusland, Jagiellonian University i Polen og Jawaharlal Nehru University i Indien. /p>

Hun er en erfaren oversætter og en lidenskabelig lærer i hindi samt engelsk. Hun taler også lidt Urdu og Bangla, udgiver forskningsblade og blog-indlæg på engelsk samt russisk, og håber at blive mere flydende i tysk og polsk en dag.

Yaroslav Akimov
Yaroslav Akimov email Yaroslav »

Studentrådgiver (kinesisk, russisk, tysk, engelsk)

Yaroslav rådgiver vores kinesiske, russiske og engelsktalende studerende. Han voksede op i Rusland og taler flydende kinesisk og tysk. I sin fritid underviser han kinesisk til mellemliggende og avancerede studerende.

Han er ph.d.-kandidat i kinesisk lingvistik ved universitetet i Trier i Tyskland. Han har en kandidatgrad (med æresbevisning) i østasiatiske studier fra Freie Universität Berlin og en bachelorgrad (med æresbevisning) i kinesisk filologi fra Moskva State University. Han modtog stipendier fra Catholic Academic Exchange Service (KAAD) i 2013 og Peking University i 2010.


Vores marketingteam

Camila Onodera
Camila Onodera

Projektadministrator

Camila forvalter vores interne projekter og indhold. Hun er brasiliansk, voksede op i São Paulo og elsker at lære nye sprog: hun studerede engelsk, japansk, italiensk, spansk og tysk.

Hun har en kandidatgrad i mode og æstetik styrelse fra University of São Paulo og en bachelorgrad i reklame og markedsføring fra Universidade Presbiteriana Mackenzie. Før hun kom til Language International, arbejdede hun som fællesskabschef og kundeservice for Procter & Gamble og som kunstdirektør for Editora Abril i Brasilien.

Matthew Niebes
Matthew Niebes

Skole relationsstyring

Matthew forvalter relationer med vores netværk af sprogskoler rundt om i verden. Han voksede op i Peachtree City, Georgia, i USA og afsluttede sin kandidatgrad i Tyskland.

Han har en kandidatgrad i amerikanske studier fra Universität Heidelberg og en bachelorgrad i historie og engelsk (med en smule tysk) fra Emory University i Atlanta.


Vores økonomi- og regnskabsteam

Marcis Bokmanis
Marcis Bokmanis

Økonomichef

Marcis forvalter Language Internationals gældsforpligtelser og tilgodehavender. Han voksede op i Riga, Letland og flyttede for nylig til Berlin, Tyskland. Han taler engelsk, lettisk, russisk og også lidt tysk.

I 2007 blev Marcis uddannet fra Letlands Universitet i Riga med en bachelorgrad i økonomi. Før han blev medlem af Language International, var han rapporteringsanalytiker hos AS DNB Banka i Riga og en revisor på Reverta, et nødlidende kapitalforvaltningsselskab i Riga. I sin fritid nyder Marcis langdistanceløb.

Siri Amanda Rääf
Siri Amanda Rääf

Junior Økonomichef

Siri voksede op i Stockholm, Sverige. Hun taler svensk, engelsk og for nylig begyndte hun at lære tysk.

Før hun flyttede til Berlin i 2018, boede hun i Melbourne i Australien i syv år. I Melbourne forfulgte hun en Bachelor of Business (Accountancy) og arbejdede sammen med sine studier som en betalingsadministrator.

Før hun kom til teamet hos Language International, var hun regnskabsadministrator hos Audible GmbH. Nu administrerer hun Language Internationals gældsforpligtelser og tilgodehavender sammen med Marcis.


You?

Want to see your face here?

We're a fast-growing start-up and we're eager to connect with exceptional individuals who might be interested in joining our team.

If you are energized by our mission of changing the way people find and discover life-changing immersion programs, we'd love to hear from you. Drop us a line at [email protected].


Our office

BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Germany