Populære destinationer

Kinesisk Mandarin sprogkurser i Shanghai med Language International
lær Kinesisk Mandarin
Shanghai

21 skoler, 151 sprogkurser start

Kinesisk Mandarin sprogkurser i Beijing med Language International
lær Kinesisk Mandarin
Beijing

10 skoler, 79 sprogkurser start

Kinesisk Mandarin sprogkurser i Hong Kong med Language International
lær Kinesisk Mandarin
Hong Kong

3 skoler, 42 sprogkurser start

Kinesisk Mandarin SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type kinesisk Mandarin sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle kinesisk Mandarin sprogkurser

Generelle kinesisk Mandarin kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i kinesisk Mandarin. De fleste intensive kinesisk Mandarin sprogkurser i !region er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Junior

Junior kinesisk Mandarin sprogkurser

Junior kinesisk Mandarin sprogkurser er ideelt for børn mellem 4 og 12 og teenagere mellem 13 og 18 der vil lære kinesisk Mandarin i sommeren. 4 - 8 ugers sprogkurser er tilgængelige i sommeren fra juni til august.

Test forberedelse

Test i kinesisk Mandarin forberedelseskurser

kinesisk Mandarin Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til kinesisk Mandarin præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Kinesisk Mandarin erhvervsprogkursus

En-til-en forretning kinesisk Mandarin undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære kinesisk Mandarin så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat kinesisk Mandarin lærer.

Professionel

Professionelle kinesisk Mandarin kurser

Professionelle kinesisk Mandarin kurser er for fagfolk, der ønsker at studere kinesisk Mandarin på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.

Studie og arbejde

Arbejde og studere kinesisk Mandarin programmer

Work-uddannelserne er for voksne, der ønsker at lære kinesisk Mandarin og få professionelle arbejde erfaring på samme tid.

Specialty

Speciale kinesisk Mandarin sprogkurser

Specielle kinesisk Mandarin kurser er for dem, der ønsker at studere kinesisk Mandarin og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.