De 5 bedste sprogskoler i Amman i 2024 (fra kr 828)

For nylig gennemgik Arabisk skoler i Amman

Ahlan World Jordan

Ahlan World går ud af deres måde at skabe et fællesskab af elever, der både er interesserede i at lære arabisk og mere om kultur og fællesskab i Jordan. Det var et privilegium at lære med Ahlan World-samfundet og deres engagerede og dedikerede... more

Ahlan World Jordan

Jeg kan anbefale Ahlan Jordan-skolen til alle. Der er en familiær atmosfære med meget kompetente lærere. Jeg var i stand til hurtigt at forbedre mine arabiske færdigheder på en måned. En stor tak til mine lærere og det hjælpsomme skolepersonale. more


Arabisk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type arabisk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle arabisk sprogkurser

Generelle arabisk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i arabisk. De fleste intensive arabisk sprogkurser i Amman er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Test forberedelse

Test i arabisk forberedelseskurser

arabisk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til arabisk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Arabisk erhvervsprogkursus

En-til-en forretning arabisk undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære arabisk så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat arabisk lærer.

Studie og arbejde

Arbejde og studere arabisk programmer

Work-uddannelserne er for voksne, der ønsker at lære arabisk og få professionelle arbejde erfaring på samme tid.

Specialty

Speciale arabisk sprogkurser

Specielle arabisk kurser er for dem, der ønsker at studere arabisk og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.