De bedste sprogskoler i Margate i 2019 (fra kr 2,566)

For nylig gennemgik Engelsk skoler i Margate

English in Margate

Jeg havde en meget god tid i Margate. Selv om Clinftonville er en smule nedslidt, er området (og især kysten) smuk, selv i oktober.Jeg lavede en masse gode venner på skolen og atmosfæren er virkelig sjovt.Lærerne er meget venligt og erfaringerne er... more

English in Margate

Jeg tror at klasseværelset kan være små, jeg kan virkelig godt lide Felicitas, jeg tror hun er en rigtig god lærer, de andre lærere er gode. Placeringen er god, men jeg kan ikke lide byen, skolen er meget godt placeret. Det ligger ved siden af mit... more


Engelsk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type engelsk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle engelsk sprogkurser

Generelle engelsk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i engelsk. De fleste intensive engelsk sprogkurser i Margate er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Test forberedelse

Test i engelsk forberedelseskurser

engelsk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til engelsk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Læreruddannelse

Engelsk læreruddannelseskurser

engelsk lærer kurser er for lærere er interesserede i at undervise i engelsk i udlandet. Der er en enorm efterspørgsel efter kvalificerede engelsk lærere verden over med jobmuligheder i næsten alle lande i hele verden.

Professionel

Professionelle engelsk kurser

Professionelle engelsk kurser er for fagfolk, der ønsker at studere engelsk på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.