Fransk skoler i Paris

Se alle sprogskoler i Paris »

For nylig gennemgik Fransk skoler i Paris

ACCORD Paris

Jeg kunne godt lide Accord, selvom morgen klasser ikke var rigtig for mig. Jeg tror, jeg bare ikke lide min lærer. De eftermiddag workshops var fantastisk! more

ACCORD Paris

Min lærer til morgen-klassen blev Bruno. Han var virkelig motiveret og en god lærer.Jeg var igangsætning fra niveau 0, og jeg kan forstå nogle franske. Men taler og gør gode sætninger er stadig ikke muligt for mig.De eftermiddag klasser var rart.... more


Fransk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type fransk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle fransk sprogkurser

Generelle fransk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i fransk. De fleste intensive fransk sprogkurser i Paris er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Junior

Junior fransk sprogkurser

Junior fransk sprogkurser er ideelt for børn mellem 4 og 12 og teenagere mellem 13 og 18 der vil lære fransk i sommeren. 4 - 8 ugers sprogkurser er tilgængelige i sommeren fra juni til august.

Test forberedelse

Test i fransk forberedelseskurser

fransk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til fransk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Fransk erhvervsprogkursus

En-til-en forretning fransk undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære fransk så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat fransk lærer.

Professionel

Professionelle fransk kurser

Professionelle fransk kurser er for fagfolk, der ønsker at studere fransk på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.

Studie og arbejde

Arbejde og studere fransk programmer

Work-uddannelserne er for voksne, der ønsker at lære fransk og få professionelle arbejde erfaring på samme tid.

Specialty

Speciale fransk sprogkurser

Specielle fransk kurser er for dem, der ønsker at studere fransk og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.