Populære destinationer

Græsk sprogkurser i Athen med Language International
lær Græsk
Athen

3 skoler, 23 sprogkurser start

Græsk sprogkurser i Chania med Language International
lær Græsk
Chania

3 skoler, 19 sprogkurser start

Græsk sprogkurser i Thessaloniki med Language International
lær Græsk
Thessaloniki

4 skoler, 17 sprogkurser start

Græsk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type græsk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle græsk sprogkurser

Generelle græsk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i græsk. De fleste intensive græsk sprogkurser i !region er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Junior

Junior græsk sprogkurser

Junior græsk sprogkurser er ideelt for børn mellem 4 og 12 og teenagere mellem 13 og 18 der vil lære græsk i sommeren. 4 - 8 ugers sprogkurser er tilgængelige i sommeren fra juni til august.

Test forberedelse

Test i græsk forberedelseskurser

græsk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til græsk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Græsk erhvervsprogkursus

En-til-en forretning græsk undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære græsk så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat græsk lærer.

Professionel

Professionelle græsk kurser

Professionelle græsk kurser er for fagfolk, der ønsker at studere græsk på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.

Specialty

Speciale græsk sprogkurser

Specielle græsk kurser er for dem, der ønsker at studere græsk og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.