De 17 bedste sprogskoler i Florence i 2020 (fra kr 480)

For nylig gennemgik Italiensk skoler i Florence

ABC School Firenze

Placeringen af skolen i centrum af Firenze er stor. Jeg kunne godt lide også venlig atmosfære og måde af undervisning. Skolen tilbyder interessant eftermiddag og aften programmer. Jeg nød virkelig besøg af museum med Elise (en af de trachers at... more

Centro Fiorenza - International House Florence

Les cours ont été d'une très grand aide, hæld une meilleur compréhension de mes cours, mais aussi de la kultur italienne. more


Italiensk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type italiensk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle italiensk sprogkurser

Generelle italiensk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i italiensk. De fleste intensive italiensk sprogkurser i Florence er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Junior

Junior italiensk sprogkurser

Junior italiensk sprogkurser er ideelt for børn mellem 4 og 12 og teenagere mellem 13 og 18 der vil lære italiensk i sommeren. 4 - 8 ugers sprogkurser er tilgængelige i sommeren fra juni til august.

Test forberedelse

Test i italiensk forberedelseskurser

italiensk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til italiensk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Italiensk erhvervsprogkursus

En-til-en forretning italiensk undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære italiensk så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat italiensk lærer.

Læreruddannelse

Italiensk læreruddannelseskurser

italiensk lærer kurser er for lærere er interesserede i at undervise i italiensk i udlandet. Der er en enorm efterspørgsel efter kvalificerede italiensk lærere verden over med jobmuligheder i næsten alle lande i hele verden.

Professionel

Professionelle italiensk kurser

Professionelle italiensk kurser er for fagfolk, der ønsker at studere italiensk på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.

Studie og arbejde

Arbejde og studere italiensk programmer

Work-uddannelserne er for voksne, der ønsker at lære italiensk og få professionelle arbejde erfaring på samme tid.

Specialty

Speciale italiensk sprogkurser

Specielle italiensk kurser er for dem, der ønsker at studere italiensk og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.