Italiensk skoler i Rom

Se alle sprogskoler i Rom »

For nylig gennemgik Italiensk skoler i Rom

Club Italiano Dante Alighieri

Stor skole! De er ekstremt studerende fokuseret, med dygtige lærere. De også gøre en indsats for at organisere uden for læseplanerne aktiviteter såsom ture og aperativo. Jeg anbefale varmt dette til alle på udkig efter en sprogskole i Rom. more

Club Italiano Dante Alighieri

Som for mine erfaringer i CLIDA, kan det siges uden overdrivelse at oplevelsen var fremragende. Det var fantastisk, fordi jeg var i stand til at tage et kursus, der var interessant for mig, og mine professorer var både karismatisk og eksperter i et... more


Italiensk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type italiensk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle italiensk sprogkurser

Generelle italiensk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i italiensk. De fleste intensive italiensk sprogkurser i Rom er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Junior

Junior italiensk sprogkurser

Junior italiensk sprogkurser er ideelt for børn mellem 4 og 12 og teenagere mellem 13 og 18 der vil lære italiensk i sommeren. 4 - 8 ugers sprogkurser er tilgængelige i sommeren fra juni til august.

Test forberedelse

Test i italiensk forberedelseskurser

italiensk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til italiensk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Italiensk erhvervsprogkursus

En-til-en forretning italiensk undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære italiensk så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat italiensk lærer.

Professionel

Professionelle italiensk kurser

Professionelle italiensk kurser er for fagfolk, der ønsker at studere italiensk på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.

Specialty

Speciale italiensk sprogkurser

Specielle italiensk kurser er for dem, der ønsker at studere italiensk og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.