Populære destinationer

Russisk sprogkurser i St. Petersburg med Language International
lær Russisk
St. Petersburg

9 skoler, 140 sprogkurser start

Russisk sprogkurser i Kiev med Language International
lær Russisk
Kiev

4 skoler, 34 sprogkurser start

Russisk sprogkurser i Moskva med Language International
lær Russisk
Moskva

6 skoler, 26 sprogkurser start

Russisk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type russisk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle russisk sprogkurser

Generelle russisk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i russisk. De fleste intensive russisk sprogkurser i !region er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Test forberedelse

Test i russisk forberedelseskurser

russisk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til russisk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Russisk erhvervsprogkursus

En-til-en forretning russisk undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære russisk så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat russisk lærer.

Læreruddannelse

Russisk læreruddannelseskurser

russisk lærer kurser er for lærere er interesserede i at undervise i russisk i udlandet. Der er en enorm efterspørgsel efter kvalificerede russisk lærere verden over med jobmuligheder i næsten alle lande i hele verden.

Professionel

Professionelle russisk kurser

Professionelle russisk kurser er for fagfolk, der ønsker at studere russisk på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.

Specialty

Speciale russisk sprogkurser

Specielle russisk kurser er for dem, der ønsker at studere russisk og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.