Amistad Abroad

Amistad Abroad, Jacó, Puntarenas, Costa Rica
courses

Alle kurser

Amistad Abroad tilbyder disse sprogkursustyper:

starter ved
kr 3,923
school
photos

Fotos

  • Amistad Abroad 1/6
  • Amistad Abroad 2/6
  • Amistad Abroad 3/6
  • Amistad Abroad 4/6
  • Amistad Abroad 5/6
  • Amistad Abroad 6/6
visa

Visa support

Vi kan ikke ansøge om visa på vejne af elever. Men skolen kan give dig alt den dokumentation du skal bruge når du ansøger om dit visa.

Et brev om optagelse vil blive sendt til din adresse uden nogen omkostninger for dig.

Fly og lufthavnstransport

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Jaco based on your budget, schedule and preferences.

Rejseforsikring

Studieophold i udlandet problemfri med Language Internationals sundheds og personlige effekter forsikringsdækning. Når du booker et kursus hos os, kan du vælge at købe en international forsikring, der dækker ikke kun dine sundhedsudgifter, men også tab af dine personlige ejendele. Du skal bestille din forsikring i forvejen når du tilmelder dig.

Læs mere om vores forsikringsplan »

Læs mere...
map

Kort

Amistad Abroad
Jacó
Puntarenas
Costa Rica

Skolens lokation

Vi er beliggende i et smukt ejendommen består af 5 hektar i Río Negro. Hjemmesiden har seks praktisk tilsluttet bygninger der huser 10 klasseværelser, administrative kontorer, og masser af plads til at studere og resten. Porrosati Private Reserve er en American-Costa Rica, privatejede naturreservat, og det spanske institut er beliggende i Santa Barbara i Heredia, blot 5 minutter fra den historiske by San Carlos De Bariloche.

Porrosati's rolige og smukke beliggenhed giver ubegrænsede muligheder for at lære spansk, naturhistorie, forskning og noget afslapning. Ecotravellers, naturhistorie rejsende, elevgrupper, amatørornitologer og landbrugs- studerende vil glæde sig over den mangfoldighed af flora og fauna, og aktiviteter, som vi tilbyder. Campus omfatter omkring 50 forskellige slags oprindelige træer og planter, mere end 80 arter af fugle, og en stor flod, der grænser op til ejendommen. Den private reserve, hvor instituttet er beliggende, er en unik naturressource, der er udviklet som en rustik pædagogisk laboratorium. Vi mener, at erhvervslivet, udvikling og bevaring skal arbejde sammen, hvorfor vi arbejder under en respekt for naturen.

Alle Amistad deltagere vil støtte naturen i sin kamp. Denne økolog tilgang, som er en del af Amistad's filosofi er i harmoni med vores instituttets fysiske rammer. Deltagerne på Amistad er blevet en del af mange miljøprojekter, siden det blev etableret.
Begrebet sprog institution, der har til formål at tilgodese og fremme de gavnlige relationer mennesker har med dyr og natur er unik. Viser, hvordan institutionerne kan bygges så mennesker lever i harmoni med naturen og dyrene er vigtige for alle, der beskæftiger sig med pleje af
Jorden og alle skabninger det understøtter. Dette var den oprindelige vision om Amistad Institut begyndte at udviklingsprocessen af Porrosati privat helle.

Amistad Institute påpeget nødvendigheden af at forstå, integrere og fremme samspillet mellem mennesker, dyr og miljøet, så de bliver en naturlig del af vores institutioner og dermed forbedre folkesundheden og styrke til at bevare naturtyper, mens vores Campus til ikke-menneskelige arter.

questions

Spørgsmål og svar

Har du spørgsmål? Få svar fra vores uddannelsesvejledere, ansatte på Amistad Abroad og tidligere studerende.

Stil et spørgsmål
Vis priser