De 20 bedste sprogskoler i Berlin i 2020 (fra kr 440)

For nylig gennemgik Tysk skoler i Berlin

ALPADIA Berlin Werbellinsee (Juniors)

Jeg tror Lotte var meget venlig, hun kunne endda hjælpe os i pause. De andre studerende var også venlige. Skolen var pæn og ren, og omgivelserne var også smukke, især haven. Jeg blev privat. more


Tysk SPROGKURSUSTYPER

Hvilken type tysk sprogkursus leder du efter?

Generelle

Generelle tysk sprogkurser

Generelle tysk kurser er for voksne, der ønsker at forbedre deres tale, lytte, læse og skrive færdigheder i tysk. De fleste intensive tysk sprogkurser i Berlin er for voksne af alderen 16 og op. 2 til 48 ugers kurser er tilgængelige. De fleste kurser har i gennemsnit 30 lektioner om ugen.

Junior

Junior tysk sprogkurser

Junior tysk sprogkurser er ideelt for børn mellem 4 og 12 og teenagere mellem 13 og 18 der vil lære tysk i sommeren. 4 - 8 ugers sprogkurser er tilgængelige i sommeren fra juni til august.

Test forberedelse

Test i tysk forberedelseskurser

tysk Test forberedende kurser er for studerende, der ønsker at forberede sig til tysk præstationsprøvninger at forbedre jobmuligheder eller opnå optagelse på et universitet.

Business

Tysk erhvervsprogkursus

En-til-en forretning tysk undervisning er for virksomhedsledere og professionelle, der ønsker at lære tysk så hurtigt som muligt, med tilpassede lektioner og en privat tysk lærer.

Læreruddannelse

Tysk læreruddannelseskurser

tysk lærer kurser er for lærere er interesserede i at undervise i tysk i udlandet. Der er en enorm efterspørgsel efter kvalificerede tysk lærere verden over med jobmuligheder i næsten alle lande i hele verden.

Professionel

Professionelle tysk kurser

Professionelle tysk kurser er for fagfolk, der ønsker at studere tysk på et bestemt område, såsom erhvervslivet, medicin, jura, luftfart, og gæstfrihed.

Studie og arbejde

Arbejde og studere tysk programmer

Work-uddannelserne er for voksne, der ønsker at lære tysk og få professionelle arbejde erfaring på samme tid.

Specialty

Speciale tysk sprogkurser

Specielle tysk kurser er for dem, der ønsker at studere tysk og deltage i aktiviteter som sport, kunst, mad og meget mere.